Vrijstaand wonen onder de € 800.000 in De Brugse Zoom

Vrijstaand wonen voor minder dan € 800.000 v.o.n.? Dat kan in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hier is een prachtig en royaal vrijstaand herenhuis te koop, dat jou alle luxe en comfort biedt om heerlijk te wonen.

Dit herenhuis heeft een woonoppervlakte van 169 m² is voorzien van een ruime woonkeuken en living. Vanuit de living kijk je door de vele raampartijen en openslaande deuren uit op de achtertuin en het water. De achtertuin heeft een ideale zonligging; zowel in de middag- en avond kun je hier heerlijk van de zon genieten. Achterin de tuin komt een vlonder aan het water. Naast de woning bevindt zich nog een ruime geïsoleerde berging. Verder is er de mogelijkheid om twee auto's te parkeren op eigen terrein.

Ook op de verdiepingen van dit herenhuis beschik je over veel ruimte. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer en separaat toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er op de zolder nog een grote open ruimte met een dakkapel die je nog naar eigen wens kunt inrichten. Bijvoorbeeld met een extra slaapkamer, of misschien wel een werk-/hobbykamer? Aan jou de keuze! Tevens bevinden zich hier de technische installaties en ruimte voor je wasmachine en droger.

Wonen in het Groene Hart
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Ook kun je al op loopafstand van je woning heerlijk de natuur in trekken. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

Interesse?
Heb jij interesse in dit vrijstaande herenhuis in De Brugse Zoom, of wil je graag meer weten over deze woning/het project? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.