DE WONINGEN

Wat wordt jouw droomhuis?

Woningen

Meer over de woningen

Inspiratie voor De Brugse Zoom deed architect Henk Middelkoop van Kokon Architectuur & Stedenbouw op door Nieuwerbrug goed te bestuderen. “Het is een gezellig dorp dat organisch is gegroeid en pas de laatste decennia uitbreidingen kreeg in een uniforme stijl. We kozen ervoor om het diverse karakter van Nieuwerbrug uit te laten komen in de nieuwe rand van het dorp, door gevarieerde dakvormen en meerdere dak- en gevelkleuren toe te passen. De architectuur sluit mooi aan bij de lokale sfeer en geeft Nieuwerbrug een nieuwe dorpse afzoming: De Brugse Zoom.”

Woningkiezer

Wat wordt jouw droomhuis?

Woningen

Vrijstaande woning

De 3 vrijstaande woningen zijn er in twee (kleur)varianten en hebben een ruime berging met daarin de technische ruimte voor de warmtepompinstallatie. De indeling van de 3 woningen is gelijk aan elkaar. De entree bevindt zich aan de zijgevel, met in de hal een meterkast, toilet, trap en deur naar de woonkamer. 

De woningen hebben een grote open keuken met genoeg ruimte voor een spoeleiland. De woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren en hoge raampartijen. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel en een separate toiletruimte. Dankzij de dakkapel en het raam in de kopgevel is de tweede verdieping heerlijk licht en uitermate geschikt als hobby- of studeerkamer. Hier treft u de wtw-unit en de aansluiting voor uw wasmachine en wasdroger.

lees meer
Lees minder
WONINGEN

Twee-onder-één-kap-woning

De 10 twee-onder-een-kapwoningen zijn er in diverse varianten en hebben een ruime berging met daarin de technische ruimte voor de warmtepompinstallatie. De indeling van de woningen is bij ieder type nagenoeg gelijk. De entree is aan de zijgevel, waarna u de hal betreedt met het toilet, de meterkast, trap en de toegangsdeur naar de woonkamer. Via de openslaande deuren loopt u zo de tuin in. De open keuken heeft een hoekopstelling. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel en een separate toiletruimte. De tweede verdieping is vrij in te delen. Hier treft u de wtw-unit en de aansluiting voor uw wasmachine en wasdroger.  

Woningen

Drie-onder-één-kap- woning

Opvallend aan de woningen zijn de dakkapellen die doorlopen over de gevels, de schoorsteenvormen in de kopgevels en de twee kleuren metselwerk. De hoekwoningen hebben een ruime berging met daarin de technische ruimte voor de warmtepompinstallatie. De berging van de middenwoning is inpandig en met de technische ruimte naast de voordeur gesitueerd. 

De entree van de tussenwoning is aan de voorzijde, die van de hoekwoningen aan de zijgevel. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de trap. De indeling mag dan verschillen, er zijn ook gemene delers: de woningen hebben een open keuken en een woonkamer met een trapkast en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Optioneel is een separate toiletruimte naast de trap mogelijk. De tweede verdieping is licht dankzij de dakkapel; deze ruimte is perfect voor het uitoefenen van hobby’s of als studeerkamer. Hier treft u de wtw-unit en de aansluiting voor uw wasmachine en wasdroger. 

lees meer
Lees minder